Denise & Kirsten

Blog minor digital marketing http://uitineigenland.weebly.com/

De start

Ander concept
Na er goed over nagedacht te hebben, hebben we uiteindelijk besloten om toch voor een ander concept te gaan. We hebben hiervoor gekozen omdat er ons niet echt vertrouwd voelden in ons oorspronkelijke idee, omdat we geen van beiden ervaring hebben met Zuid Amerika.

Ons idee is nu om een website te gaan maken met alle uitjes, attractieparken en bezienswaardigheden in de belangrijkste steden van Nederland.

Doel & Idee
Het doel van de minor Digital Marketing is het verbeteren van de usability van een website en hoe je je eigen website kunt vermarkten. Daarom gaan wij onze eigen website maken, maar waarover?

We hebben gebrainstormd over het concept voor onze website. Onze website zal reisverhalen, reistips en reviews over de vluchten bevatten. Reizigers kunnen hun reiservaringen insturen, deze zullen wij daarna op de website plaatsen. Wij specialiseren ons op Zuid Amerika.

De belangrijkste woorden voor onze site gaan worden: Reis, Vakantie, Zuid Amerika, Ervaringen, Review, Tip, Verhaal, Vluchten, Luchtvaartmaatschappij.

Benieuwd naar het vervolg en resultaat? Blijf deze blog volgen!
De opstart van onze minor Digital Marketing
Wij zijn Denise en Kirsten en studeren aan Hogeschool Tio in Amsterdam. Voor onze studie  Internationaal Toeristisch Management doen wij een minor Digital Marketing. Hiervoor hebben wij een blog aangemaakt en hierop zullen wij al onze vorderingen plaatsen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: